El dia de hui existeix un retràs de setze dies en el pagament de la nòmina de setembre

El passat divendres a la Murta, l’Olímpic va organitzar un partit amistós entre el primer equip i l’equip filial. Tot i avançar-se el B amb gol de Ferran, els de Marcos Camacho li van donar la volta a l’encontre imposant-se 2 a 1. Un partit de màxim respecte i bona intensitat amb un bon joc desplegat pels pupils de José Cucart, però es va imposar la llògic, on el diferencial més gran va ser el ritme de superior categoria del primer equip.

Tot i les bones sensacions de l’encontre de tots dos conjunts, que és el que realment preocupa al soci i aficionat del CD Olímpic?

Durant el cap de setmana, el president Marcos López va difondre un missatge on convoca als socis a una assemblea que tindrà lloc en les pròximes setmanes, on segons apunta el president de l’entitat “s’explicaran tots els detalls del funcionament del club fins al dia de hui, espere la màxima assistència de socis, ja que el futur del club depén d’ello”.

La pregunta que es fa la gent, que passa?

Bé, d’acord amb tot el que ha passat als últims mesos i la informació que podem tindre intentarem explicar com està sent el dia a dia del club. A finals del mes de juliol la candidatura de Rune Hoem amb Marco López com a president, va obtindre el suport dels socis per gestionar el club. Ràpidament es van posar a treballar en la incorporació de jugadors i en el funcionament del dia a dia del club. Quant a l’apartat d’incorporacions, van haver uns dies de parèntesi, Rune Hoem explicava que hauria de estar uns dies apartat a causa d’una malaltia. Aquest problema de salut han alterat els plans del noruec que fins hui dia encara no ha pogut vindre a Xàtiva, ja que es troba sota la supervisió medica.

Com a funcionat el club en l’apartat econòmic fins al dia de hui?

El primer que la nova directiva es va trobar en fer-se càrrec del club van ser deutes, alguns d’ells fins i tot generant interessos que augmenten aquest. Va arribar una transferència per part dels nous inversos del CD Olímpic per fer front a les primeres despeses com fitxes, mutualitat, material, etc. Per altra banda, amb una bona gestió de taquilles, bar, carnets de socis, sponsors per part de l’actual president i alguns col·laboradors es va fer front a la nòmina dels jugadors del mes d’agost i algunes despeses més corrents. L’alarma l’han fet botar quant a 16 d’octubre, existeix un retràs de dues setmanes en el cobrament dels sous dels treballadors del club.

La gent pregunta pels inversors, que ja no tenen interés?

Podem contar-los que sí, que estan treballant en l’apartat econòmic del club, que visitaran Xàtiva a finals de mes per abordar el problema i trobar la solució a un panorama complicat per al CD Olímpic que s’arrossega des de ja fa moltes temporades. Els noruecs estan en contacte amb un auditor per saber la realitat dels comptes de les últimes temporades per conèixer quin és el deute real del club.

Marco López exposarà la situació i hi haurà que esperar la resposta d’inversors i socis. Una campanya que començava il·lusionant i que prompte comença amb els problemes, un problemes que requereixen pasiencia, però una situació que no és agradable per als treballadors del club. Esperem comptar bones notícies d’ací a poc.