Una Junta Gestora es fa càrrec del club per a preparar el període d’eleccions

Ahir a la vesprada a la Casa de Cultura de Xàtiva es va celebrar l’assemblea de socis del CD Olímpic, amb una assistència de 60 persones entre socis, aficionats, jugadors i membres del cos tècnic.

Marco López va exposar la situació actual del club amb un relat cronològic de què ha anat trobant-se al llarg d’aquests tres mesos de mandat. Una situació heretada amb molts deutes amb bancs i diferents empreses i un mercat d’ingressos per al club complicat per la falta de confiança que existeix amb l’entitat.

Fins al dia de hui el club compta amb 205 socis el que ha suposat uns ingressos per venda de passes de 15.000 euros, amb una despesa corrent mensual de 16.000 euros. A l’actual planter se’ls adeuda mig mes de setembre i la totalitat d’octubre. Després de l’informe de situació Marco López i el secretari, Roberto Más, van presentar la seua dimissió, per tal de forçar també l’eixida del vicepresident, Rune Hoem.

Es va crear una junta gestora formada pels mateixos Marco López i Roberto Más a la que també es va afegir David Mateu. Aquest grup de gent continuara amb el dia a dia del club mentre convoquen un nou període d’eleccions.

Es van plantejar dues opcions per al futur del club setabense. La primera d’elles l’entrada d’un grup Català que va estar representat per Rafael Cuesta qui va explicar que són una empresa amb experiència en la gestió de clubs, esportistes, tornejos de diferents esports. La seua entrada es donaria amb un estudi previ de la situació econòmica del club que assegurara la seua viabilitat i també acompanyada d’una injecció econòmica, per a molts socis segueix la desconfiança en aquest tipus de projecte.

L’altra opció presentada va ser la de fer front a la situació amb gent de la casa, un grup de persones que aporte treball per buscar els recursos necessaris, el club disposaria de l’explotació publicitaria de la Murta i l’ajuda d’alguns empresaris. L’objectiu fer front al pagament de les nòmines i negociar el deute de 66.000 euros per pagar-la a llarg termini. Fins i tot Marco López va manifestar que els jugadors s’abaixarien el sou en cas de ser necessari.

Unes setmanes es necessiten per conéixer el nou rumb del club, mentrestant s’aposta per fer Dia del Club el pròxim partit a la Murta davant l’Eldense B amb un preu de 10 euros per a tots i ajudar al club.

Declaracions de Marco López: