Giménez Morera fa pública una carta oberta a l’Ajuntament de Canals reclamant una solució immediata 

El president de la UD Canals, Antonio Giménez Morera, ha emés una carta oberta a l’Ajuntament de Canals demanat una solució immediata i definitiva per al mal estat de la gespa artificial del Quatre Camins. 

En el text publicat, el president roget exposa que “El mes d’agost de l’any 2019, tant l’Ajuntament, FFCV i els clubs Promeses Canals i “UD Canals” vam mantindre una reunió en la qual es van acordar una sèrie de mesures encaminades a la ràpida solució d’un problema greu com era salvar el camp de futbol del Quatre Camins que és pràcticament impracticable.” 

Des de la UD Canals adjunten una notícia del diari LEVANTE-EMV al respecte publicada en 2019 i afegeixen: “En la presentació dels equips de la UD Canals juntament amb el Promeses Canals, vostés es van comprometre públicament a donar una solució als problemes del camp de futbol. D’això fa ja quasi dos anys. La situació del terreny de joc, així com de les seues instal·lacions és penosa, lamentable i inaguantable.”

Davant aquesta situació, Giménez Morera, s’ha expressat en els següents termes: “Aquest president que li escriu ha intentat per activa i per passiva amb una gran paciència acceptar una i mil vegades les excuses de l’Ajuntament de Canals sobre les possibles actuacions en el Camp. Fa dos anys que estem a l’espera d’un “famós informe” que faça possible l’actuació en el camp de *futbol. No creuen vostés que això és intolerable? No tenen personal perquè es faça l’informe a l’Ajuntament? No poden externalitzar la petició de realització d’aquest informe en el cas que no disposen de mitjans? La qüestió és que en data de hui continuem sense tindre un terreny de joc digne que no provoque lesions contínues als nostres futbolistes i lesions plantars futures als nostres xiquets i xiquetes. A més, continuem sense haver cobrat les ajudes d’urgència que es van aprovar en el ple adduint que encara no tenen pressupostos, sabent que perfectament a través d’una modificació pressupostària es podrien fer aquests pagaments ja que es troben treballant des de fa ja alguns anys amb pressupostos prorrogats.

És possible que la interlocució d’aquest President amb l’Ajuntament no siga la vàlida. És possible que el problema siga l’interlocutor. Els pregaria que m’ho feren saber. Tenen la meua dimissió damunt de la seua taula si amb ella se soluciona el problema que té tant la UD Canals com els joves, xiquets i xiquetes que utilitzen el Quatre Camins.

No m’agradaria haver d’arribar a la realització d’accions amb major contundència com em demanda l’afició, la meua directiva i els meus jugadors. Seria penosa la imatge que donaríem com a poble, però també advertisc que tot té un límit i és possible que si aqueix límit es traspassa no hi ha volta arrere i es troben amb la dimissió en bloc de tota la directiva de la UD Canals i amb un equip damunt de la seua taula perquè vostés mateixos el gestionen.”