Des del consistori asseguren que s’ha avançat de forma considerable en l’assumpte important del Quatre Camins

Aquesta setmana, l’alcaldessa de Canals, Mai Castells, i els regidors, Vicent Tornero i Hilzonde Badia, s’han reunit amb el president de la UD Canals, Antonio Giménez Morera.

A l’encontre es van abordar les necessitats que a hores d’ara té la UD Canals i es va parlar de la tasca que l’Ajuntament està realitzant en aquestes matèries.

Des del consistori canalí es va fer coneixedor al president de la UD Canals que les subvencions esportives ordinàries del 2021 i les especials per la COVID-19, eixiran en setmanes vinents. Els pressupostos presentats al ple, incrementaven les subvencions fins a 150.000 € i contemplaven les especials COVID-19 per valor de 18.000 €, però com que no es va produir l’aprovació dels citats pressupostos, la quantia de les subvencions serà de 115.000 € com l’any anterior. Això sí, per tal de fer efectives les especials COVID-19 es farà una modificació de crèdit.

L’Ajuntament li va traslladar també al president del club roget que s’ha avançat de forma considerable en l’assumpte important del Quatre Camins i que s’espera, en pròximes setmanes, poder donar notícies respecte a la situació administrativa del camp.