Vicent Mompó va posar l’accent en la importància que ha de tindre el turisme a l’interior de la província

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, va visitar el divendres passat la localitat de Canals, on es va reunir amb l’alcalde i el seu equip de govern, amb la finalitat d’escoltar de primera mà les seues inquietuds i fixar les prioritats d’inversió. 

A Canals, el president de la institució provincial va recórrer l’espai dedicat als Borja que l’Ajuntament té habilitat en el mateix consistori per a recordar que el municipi de la Costera és el bressol del papa Calixt III. 

Vicent Mompó va posar l’accent en la importància que ha de tindre el turisme a l’interior de la província. “És clar que la nostra província és una potència turística, però al mateix temps sabem que cal apostar pel turisme d’interior, que és una font de riquesa per a aquestes zones, i per a això des de la Diputació duem a terme iniciatives com Fem Poble, un pla específic de turisme contra el despoblament, del qual celebrarem la I Trobada entre Municipis i Empreses el pròxim 26 de setembre a Aiora”. Escoltem la valoració de la visita per part de l’alcalde de Canals. Natxo Mira: 

TALL NATXO MIRA – MOMPÓ