Marcos Sanchis: “El alcalde tiene que estar para acompañar a las falleras, pero también para reunirse con los vecinos que tiene problemas”.

El PP ha qualificat de vergonyós el fet que l’alcalde no s’haja reunit amb els membres de la Plataforma de veïns del centre històric des que es van constituir a la tardor de l’any 2020.

Dissabte passat va haver-hi ple ordinari en el qual es va debatre una moció presentada conjuntament per PP, Xàtiva Unida i Ciutadans, per atendre les reivindicacions dels veïns del nucli històric sobre la necessitat d’escometre la renovació de la xarxa d’aigües de la ciutat.

Des del PP es lamenta que s’haja arribat a l’extrem d’haver de debatre una moció presentada per la Plataforma de veïns del nucli històric, per la falta de voluntat política del govern socialista de donar solució a les reivindicacions del moviment veïnal.

Segons afirma el regidor popular Marcos Sanchis “el Sr. Reig ens té acostumats a l’engany, a donar l’esquena, a etiquetar i fins i tot a burlar-se dels veïns com en el cas dels veïns de bixquert, del Carraixet o els hostalers”.Segons Marcos Sanchis “per al PP la reivindicació dels veïns del centre històric és justa i important i, prova d’això, és que en la visita del President del PPCV, Carlos Mazón, ens reunirem amb membres de la Plataforma per a escoltar les seues reivindicacions”.