Hui dijous, a la Casa de Cultura de Xàtiva, a les 19:30 hores, el Partit Popular presenta al seu candidat a l’alcaldia

El president del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha mostrat la seua satisfacció perquè amb la “tendència actual que mostren tots els sondejos i les enquestes que s’estan publicant, el PP té a l’abast de la mà guanyar l’alcaldia de Xàtiva”. 

En concret, Marcos Sanchis assenyala que totes les enquestes publicades en la Comunitat Valenciana dibuixen un panorama en el qual, traslladat a Xàtiva, “el PP seria la primera força en el municipi”. 

A més, Marcos Sanchis valora que “el PP torna a convertir-se en la ‘casa comuna’ del vot de centre i centredreta, i del vot que se’n va anar a altres formacions i fins i tot del PSOE i que defraudats per la inacció del Sr. Cerdà, veuen en el PP l’única alternativa seriosa de govern”. 

El candidat del PP a més ha indicat que “la tendència del PSOE és a patir un estancament del seu vot i una reculada per polítiques com la llei del només sí que és sí en l’àmbit nacional, la falta de suport del Govern a la Comunitat Valenciana en temes com l’aigua, o el finançament en l’àmbit autonòmic, al que se sumen els problemes que han generat els socialistes a Xàtiva com la supressió del jutjat de violència de gènere”. 

El candidat del PP a l’alcaldia ha subratllat que “ara entenem el nerviosisme de Roger Cerdà, que ha hagut de gastar-se 17.000 euros públics de l’Ajuntament en un servei de vídeos per a autobombo en lloc de treballar per solucionar els problemes del municipi”. 

Des del PP anuncien una campanya electoral de somriures perquè Xàtiva siga de nou un municipi de referència en la Comunitat Valenciana, campanya que s’inicia hui dijous, a les 19.30 h, a la Casa de la Cultura de Xàtiva on tindrà lloc la presentació del candidat a l’alcaldia abrigallat pels dirigents comarcals, provincials i regionals del PPCV com el president provincial, Vicent Mompó.