Els populars afirmen que l’alcalde deixa sense veu als veïns de Bixquert, Carraixet, Acadèmic Maravall, i Forn del Vidre

El PP ha anunciat que estudia recórrer els pressupostos municipals del PSOE de Xàtiva, per vulnerar el seu dret de participació com a grup municipal i realitzar aportacions al pressupost. El PP ha presentat enguany al·legacions als pressupostos de l’Ajuntament de Xàtiva a demanda de ciutadans i entitats de la Ciutat que realitzen reclamacions a l’ajuntament sobre necessitats bàsiques.

El Partit Popular assegura haver-se convertit en altaveu dels veïns de Bixquert en reclamar a l’ajuntament la instal·lació d’un repetidor de TV. També s’ha demanat que s’il·lumine la zona de C/ Forn del Vidre, que no té llum. Un tema que també es considera prioritari al PP i fa molt temps que està reclamant-se és el del desviament de la Séquia Murta i el projecte per a portar l’aigua potable de Torre d’En Lloris al Carraixet. 

Segons apunten des del grup municipal popular, Roger Cerdà ha silenciat als veïns, i nega aquestes infraestructures, argumentant que els grups municipals no poden fer aquestes peticions i que no tenen legitimació. Davant açò, els regidors del Partit Popular asseguren tenir la legitimació que els donen els ciutadans de Xàtiva que volen que treballen per a fiscalitzar i proposar.