Marcos Sanchis, a més, ha afegit que el citat contracte “s’ha donat a dit” i no s’ha tret a concurs, ja que han vorejat el pressupost mínim per a fer un concurs públic, els 15.000 euros

En concret, el president del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha indicat que l’Ajuntament de Xàtiva que dirigeix el PSOE ha donat un contracte a una empresa per l’import de 13.900 euros, més 2.919 d’IVA, per a “un servei d’audiovisuals” del gabinet de premsa, o dit d’una altra manera “per a fer-li vídeos a l’alcalde Roger Cerdà a costa de les arques municipals”. 

Marcos Sanchis, a més, ha afegit que el citat contracte “s’ha donat a dit” i no s’ha tret a concurs, ja que han vorejat el pressupost mínim per a fer un concurs públic, els 15.000 euros. A més, el candidat popular ha recalcat que “el Sr. Cerdà es gasta més de 17.000 euros públics en vídeos de propaganda i, no obstant això, no paga a la policia local les hores extraordinàries realitzades en la passada fira d’agost de 2022 o els serveis extraordinaris de la campanya de Nadal i Reis”. 

El president del PP de Xàtiva ha valorat que “l’Ajuntament pot fer vídeos, per exemple, de promoció del nostre patrimoni turístic, això no es discuteix, però aquest contracte d’un servei d’audiovisuals a escassos cinc mesos de les eleccions municipals fa olor d’intentar ficar en les despeses de l’Ajuntament els vídeos de propaganda de Roger Cerdà”. Escoltem a Marcos Sanchis: