Eduardo Llopis: “El gobierno socialista del Sr. Cerdá es incapaz de adjudicar el hotel, cuya licitación ha vuelto a quedar desierta”.

El Partit Popular de Xàtiva denuncia que passen els anys i l’hotel Murta i la seua cafeteria-restaurant continuen tancats. Segons el regidor popular Eduard Llopis, “des que l’últim contractista abandonara la instal·lació l’any 2018 vàries han sigut les promeses i anuncis de l’alcalde sobre la imminent adjudicació d’una infraestructura important per a la ciutat. No obstant això, el que els veïns han anat percebent amb el pas del temps és el descrèdit de la primera autoritat municipal que no ha fet sinó augmentar exponencialment, en comprovar com any rere any la instal·lació continua tancada i deteriorant-se”. Escoltem a Eduard Llopis.

Segons informa el PP, la setmana passada va passar per la mesa de contractació la licitació de l’explotació de l’hotel Murta i de la cafeteria-restaurant, quedant novament deserta la seua adjudicació. Per a Llopis, “aquesta situació i la pèrdua constant de subvencions procedents d’altres administracions i el més que evident abandó en el manteniment del nostre patrimoni cultural (muralles del castell, coberta del museu de l’Almodí o façana de l’església del convent de santa Clara), demostra la incapacitat del senyor Cerdà i el seu govern durant aquests quasi 8 anys per a presentar un projecte turístic mínimament atractiu que suscite l’interés per Xàtiva de possibles inversors i altres operadors del sector”.