Sanchis: “En aquests quasi 8 anys la improvisació, l’abandó i la falta de propostes són els senyals del govern socialista”

El PP de Xàtiva ha denunciat l’incompliment per part de l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, de la creació de l’alcalde pedani en Bixquert. Els populars recorden que aquesta mesura va ser la proposta estrella del candidat socialista en la passada campanya electoral de 2019. En data d’avui contínua sense materialitzar-se. De fet, el PP ja va criticar a l’equip de govern la seua falta de voluntat política per a posar en marxa aquesta mesura a mitjans de 2020 i els socialistes van respondre que ho posarien en marxa al setembre d’aquest mateix any.

Segons el regidor popular, Marcos Sanchis, “tenim un govern que menteix sistemàticament i les reclamacions dels veïns de bixquert no són una prioritat”.

En el passat ple del mes de maig Sanchis va recordar al govern socialista que “en dos anys que han transcorregut des que es va aprovar pel ple municipal el pla local de cremes, el govern socialista no ha pres cap mesura per a promoure usos alternatius a la crema dels rostolls, com sí que ho han fet altres municipis com Ontinyent”.

Declaracions del regidor Marcos Sanchis: