Marcos Sanchis: “fa més de 2 anys que hem denunciat les deficiències en la tanca i el pati”

Aquesta setmana s’inicia el curs escolar i el PP de Xàtiva reclama una actuació immediata en les deficiències existents al CEIP Taquígraf Martí. Des del PP denuncien que el col·legi té una tanca perimetral provisional delimitant les graderies al pati. 

De fet, segons recorden des del grup popular, des de maig de 2019 estan denunciant aquesta situació. Les tanques provisionals estan instal·lades per a previndre de la caiguda del clos perimetral i que els alumnes no s’acosten a la zona. Pel que respecta als clevills apareguts pel pati són el signe evident que existeixen filtracions d’aigua que van llavant el terreny per davall, la qual cosa pot suposar un enfonsament d’aqueixes zones. Tant el clos perimetral com els clevills suposen un perill real per als alumnes i professors d’aquest centre.

Marcos Sanchis ha declarat que “des del PP fa 2 anys que denunciem la deixadesa dels governs local i autonòmic per a solucionar aquests problemes, dos anys en què ni Roger Cerdà ni Ximo Puig han donat solució.”

🎙 MARCOS SANCHIS 🎙

D’altra banda, des del Partit Popular han lamentat que el curs escolar començarà sense que s’hagen iniciat de les obres del nou col·legi Pla de la Mesquita.