Pilar García, regidora del PP en l’Ajuntament de Xàtiva, assegura Roger Cerdà no té cap objectiu estratègic en matèria de turisme

Mitjançant un comunicat de premsa, el grup municipal del PP vol transmetre la seua opinió al voltant de l’última visita a FITUR dels representants de l’actual Equip de Govern, qualificant esta de “desapercebuda”. Així ho ha declarat Pilar García, regidora del PP en l’Ajuntament de Xàtiva, assegurant que l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, no té objectiu estratègic en matèria de Turisme. Ja que davant les preguntes de la regidora Popular al passat ple ordinari de “Quin era l’objectiu estratègic d’assistir a Fitur?” o “Com es pretenia aconseguir més visitants per a Xàtiva?” no va rebre una resposta definida. 

En l’esmentat comunicat, el grup Popular declara que ningú dubta que la Regidora de Turisme anara a tindre reunions com posava en l’informe, però que no poden permetre que continuen perdent el temps d’aquesta manera en matèria de turisme i deixen una ciutat com Xàtiva sense rumb, ja que consideren que presentar en Fitur el cartell de Nits al Castell i l’Espai Borja, preocupant-se de només d’un dels 12 mesos que té l’any no atrauran més visites a la ciutat. I d’esta manera li ho va transmetre la edil popular a l’Alcalde Roger Cerdà en l’últim plenari, i asseguren que esta ha sigut una nova edició de Fitur, sense cap rumb definit en la realitat.