Marcos Sanchis: “la improvisació i l’abandó són la tònica del govern amb els temes que preocupen a Bixquert”

El grup municipal del Partit Popular de Xàtiva ha lamentat que el govern de Roger Cerdà retarde a tardor l’elecció de l’alcalde pedani en Bixquert. 

Segons Marcos Sanchis, “no s’entén que es retarde fins a tardor, amb l’excusa que tenen molta faena. Per això, li demanem que active el procés ja mateix i que es puga finalitzar el mes de juliol, tenint en compte que hi ha molta més gent en Bixquert. De fet, hi haurà eleccions en dues CCAA i ací no es pot elegir un alcalde. És incomprensible. Demostren, una vegada més, la seua falta de respecte cap a Bixquert”. Recordem que la proposta de l’elecció d’alcalde pedani era la mesura estrela de l’Alcalde per a Bixquert, però fa un any des de l’anunci i encara no s’ha materialitzat”.

Així mateix, Marcos Sanchis, en el passat ple, va demanar a Ignacio Reig que actue en l’entrada del camí de la Fillola, ampliant el mateix. Com expliquen des del grup popular, els camins de Bixquert són competència municipal i s’ha produït un increment de trànsit en la zona per les obres en l’antiga nacional.

Com a conclusió lamenten des del Partit Popular que “la improvisació i l’abandonament, són la tònica del govern amb els temes que preocupen a Bixquert” i recorden que la proposta de l’elecció d’alcalde pedani era la mesura estrela de l’Alcalde per a Bixquert, però ja ha passat un any des de l’anunci i encara no s’ha materialitzat.