Sanchis (PP): “Els veïns necessiten mesures concretes davant l’onada de robatoris que sofreixen en bixquert i Carraixet”.

El PP de Xàtiva, aprofitant la recent junta de seguretat celebrada a Xàtiva, ha exigit la instal·lació de càmeres de seguretat en els camins de Bixquert i Carraixet per a evitar els robatoris que s’estan produint als xalets.

Segons el regidor popular Marcos Sanchis “els veïns tenen por que entren a robar a les seues cases i cada vegada més gent es veu obligada a instal·lar-se sistemes d’alarma, una cosa fa temps impensable, però ara imprescindible”.

Sanchis recorda que en el programa electoral dels populars ja es contemplava instal·lar càmeres de seguretat en els camins més importants per a prevenir robatoris, la qual cosa seria una bona mesura, juntament amb una major presència policial. També ha manifestat que, segons els veïns de Bixquert, la presència policial és merament testimonial i que, encara que el grup popular agraeix la participació de guàrdia civil i policia local en la vigilància, reclamen un major control en la zona.

A més, apunten que, amb la instal·lació de càmeres de vigilància en les zones de contenidors, es produiria un efecte dissuasiu en el mal ús de les instal·lacions.

Finalment, el PP recorda que l’alcalde va prometre un alcalde pedani en Bixquert. Han passat 3 anys i no n’hi ha. Tampoc s’ha millorat la recepció de la televisió, ni els problemes de neteja, ni el manteniment de camins, ni la senyalització vertical i horitzontal. Escoltem a Marcos Sanchis.