El grup municipal popular recorda que les mascaretes les anunciaven com a reutilitzables i llavables

El Partit Popular de Xàtiva va registrar dilluns passat un escrit davant l’Ajuntament en el qual alertava que les mascaretes repartides per als xiquets no eren llavables. El consistori va repartir durant els dies 28, 29 i 30 d’abril 8000 màscares juntament amb un document en el qual especificava les seues característiques. Segons el grup popular, en el document explicatiu que es va entregar al costat de les mascaretes s’anuncia que aquestes eren reutilitzables (més d’un ús), no obstant això, la fitxa tècnica de data 24 d’abril es fa constar que les mascaretes en qüestió NO són reutilitzables, i per tant són d’un sol ús.

Davant la publicació en la vesprada d’ahir per part de l’ajuntament d’un mer tuit en el qual anunciaven una actualització de les dades en referència a la fitxa tècnica de les màscares. Des del Partit Popular exigeixen una rectificació a l’altura de la gravetat dels fets. Segons expliquen, “estaríem davant un perill de salut pública”. Des del PP de Xàtiva afegeixen que “estem parlant que les màscares que es van repartir fa més de quinze dies eren d’un sol ús i no reutilitzables, pel que cal advertir als pares i mares que, si estan utilitzant les màscares més d’un dia, és com si no portaren res.” 

Els populars conclouen advertint que l’Ajuntament “no ha fet res per advertir a la ciutadania conforme a la gravetat, atés que per a anunciar el lliurament de les mascaretes, es van realitzar notes de premsa, vídeos de l’alcalde i publicacions en el blog i per a açò un tuit.”