El regidor popular Marcos Sanchis ha declarat que “la inacció i lentitud de l’equip de govern té conseqüències nefastes per a l’ocupació”

El PP de Xàtiva denuncia que el govern de la Ciutat no té un pla per al turisme. Els populars asseguren que prova d’això és la nefasta gestió amb la concessió de serveis del restaurant i cafeteria del castell. Al temps, recorden que porten des de març sense servei per als visitants que vénen a conéixer un dels majors tresors patrimonials i possiblement no es reobrirà al públic fins a finals de 2020.

Segons informen els populars, la concessió el període d’explotació de la qual va expirar a l’agost de 2018, es troba des d’aquell moment en una situació d’irregularitat administrativa. Recorden, des del Partit Popular, que el mes de març passat, es va procedir a l’adjudicació del nou concessionari i que, no obstant això, encara no ha formalitzat el nou contracte.

En opinió del regidor popular Marcos Sanchis, el pitjor de tot això és que fruit de la mala gestió s’està perjudicant els treballadors de l’anterior adjudicatària, que legalment s’han de subrogar en la nova concessionària, que no saben què passarà amb ells, i en segon lloc la nova adjudicatària no pot entrar a prestar el servei.

Finalment, Marcos Sanchis assegura que aquesta situació s’assembla al que està ocorrent amb l’Hotel Murta, sobre el qual l’Alcalde de Xàtiva Roger Cerdà va anunciar que abans que finalitzara l’any 2019 estaria en funcionament, i fins i tot segueix sense obrir.