Marcos Sanchis va alertar en el Ple “que s’han aprovat ara, el 26 de febrer, les bases de subvencions als clubs esportius, quan l’any passat el 8 de febrer els clubs ja havien cobrat el 50%”

El portaveu del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha denunciat “la deixadesa en la gestió de l’àrea d’esports” de l’equip de govern de Roger Cerdà, una gestió “plagada de pèrdues de subvencions i retards en ajudes als clubs”. 

Marcos Sanchis va alertar en el Ple que s’han aprovat ara, el 26 de febrer, les bases de subvencions als clubs esportius, quan l’any passat el 8 de febrer els clubs ja havien cobrat el 50%, per la qual cosa, enguany, molts clubs poden veure’s amb l’aigua al coll, ja que, quan cobren l’ajuda estarem a mitjan any i quasi a final de temporada”. 

El regidor del PP ha indicat que a l’equip de Roger Cerdà només li interessa dir que han augmentat les subvencions, però més important és pagar quan toca perquè els clubs competisquen per tota Espanya sense haver de signar una pòlissa. 

Marcos Sanchis ha declarat, textualment que “la gestió d’esports deixa molt a desitjar, i que l’equip de Roger Cerdà ja va dilapidar 141.279 euros destinats a la renovació de la gespa artificial del camp de futbol 11 núm. 1 del poliesportiu municipal de les Pereres, per no parlar de la llista de desperfectes en les instal·lacions esportives que provoca les queixes dels usuaris”. I afig que, “després, l’alcalde, és el primer que es fa fotos en una carrera popular o en un partit de futbol per a pujar-les al seu Instagram. Escoltem a Marcos Sanchis: