El regidor Popular Marcos Sanchis assegura que és necessari que s’actue a l’entrada del camí la Fillola

El PP de Xàtiva ha emès nota de premsa en la qual informa que ha demanat mesures concretes a l’Ajuntament de Xàtiva, per a solucionar el problema del trànsit de Bixquert a causa del tall de la carretera CV-620. En el passat ple del mes d’abril, el Partit Popular ja va preguntar a l’equip de govern pels problemes que anaven a produir-se amb el tancament de la carretera, quan els veïns de Xàtiva començaren a desplaçar-se a les seues segones residències. 

La formació popular declara que amb el tall de la CV-620, tot el trànsit s’està derivant pels camins de la Fillola i del Pont Sec principalment, augmentant de manera considerable el pas de cotxes i camions, camins veïnals que en algunes zones s’estrenyen de tal manera que únicament pot circular un vehicle, una zona amb escàs manteniment, sense marques horitzontals senyalitzant els carrils, amb molt de pendent i corbes tancades que dificulten la visibilitat.

Per la qual cosa, des de el PP Xàtiva es demanen responsabilitats i també que s’active l’elecció de l’alcalde pedani de Bixquert. Així ho declarava el regidor popular Marcos Sànchis.