Marcos Sanchis: “Aquesta imputació no és més que la conseqüència de la crispació social i la nefasta gestió municipal de Roger Cerdà”

El Partit Popular de Xàtiva ha demanat a l’alcalde, Roger Cerdà, que done explicacions per la recent imputació per delictes de prevaricació i maltractament animal. En el passat ple de juliol, el regidor Marcos Sanchis ja li va preguntar a l’alcalde respecte a la presentació de la querella per part d’Una Huella en el Corazón contra l’alcalde i la regidora de medi ambient per presumptes delictes de prevaricació i maltractament animal.

El PP de Xàtiva, al gener d’enguany, va denunciar la situació en què es quedava l’ajuntament en trencar de manera unilateral el conveni de les colònies felines, sense un pla alternatiu. D’aquesta manera, segons apunten els populars, l’Ajuntament de Xàtiva feia malbé tot el treball realitzat pels voluntaris de l’associació deixant a la seua sort a les colònies felines de la ciutat. 

Segons asseguren des del Partit Popular, Roger Cerdà sempre ha demanat transparència i exemplaritat. Per tant, ara, davant aquest procediment judicial, té l’oportunitat d’aplicar aqueixos principis que reclamava, i donar totes les explicacions a la ciutadania amb la major transparència, donada la gravetat dels fets que se li imputen.

El regidor Marcos Sanchis s’ha referit al fet que aquesta imputació de l’alcalde sobre prevaricació i maltractament animal com “la conseqüència de la crispació social i la nefasta gestió municipal”.