Segons afirma el grup Popular, Xàtiva només rebrà 28.000 euros per a contractar aturats

Segons informa amb nota de premsa, el grup municipal del PP de Xàtiva, la ciutat només rebrà 28.000 euros per a contractar persones desocupades del municipi. 

Des de la formació asseguren que el web de LABORA publicava la passada setmana les quantitats assignades a cada població dins del programa de foment d’ocupació EMCORP, destinat a la contractació per les entitats locals de persones desocupades majors de 30 anys, durant almenys 6 mesos.

Des del PP censuren que el “govern PSOE+CS, no aposte per l’ocupació i afirmen que amb aquesta quantitat únicament es podrà contractar un parell de persones, ja que a Xàtiva hi ha més de 2600 persones inscrites com a demandants d’ocupació el mes de maig, 400 més que el mes de febrer del present any. 

Amb la utilització d’aquests programes d’ocupació es compleixen dos objectius fonamentals, en primer lloc es dona una oportunitat a persones desocupades i en segon lloc fan tasques importants en el municipi, per això des del PP de Xàtiva “no entenen” que l’equip de govern no aposte per aquests projectes. Per la qual cosa demanen major implicació al govern.