El grup Popular denuncia que el rebut haja passat de 22 a 36 euros en només cinc anys

El PP de Xàtiva ha emès nota de premsa en la qual censura que el govern local presidit per Roger Cerdà, haja pujat la taxa de la recollida del fem a Xàtiva un 40% des de l’any 2015. El PP declara que, el passat 2019 el PSPV i Ciutadans van fer una pujada dels impostos i taxes als ciutadans.

En paraules del regidor popular Marcos Sanchis “l’any 2015 a Xàtiva es pagava 22 euros de taxa per recollida del fem, i 5 anys després es paga 36.22 euros, al temps que denuncia que “tot això sense que hagen millores en els serveis que es presten per part del Consistori”.

D’igual manera, el grup popular de Xàtiva assegura que el mes vinent d’agost s’haurà de fer front al pagament del rebut del COR, que també puja i se situa en 80 euros. Des del PP critiquen la postura canviant de l’Alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, que l’any 2012 animava a la gent a que no pagaren el COR per considerar-ho injust, i ara baix la seua presidència des de l’any 2015, no deixa d’augmentar en despeses i personal”.

Finalment el regidor Marcos Sanchis ha declarat que “aquest equip de govern viu a esquenes de la ciutadania sense importar-los els problemes econòmics que travessa, i fruit d’aquest afany recaptatori asfíxia amb pagaments i impostos als ciutadans”.