El projecte pretén invertir en esport com a mitjà per a generar una millor salut en els ciutadans de Xàtiva

L’atleta i entrenador xativí Octavio Pérez, candidat independent de la llista popular, és el cap visible del projecte d’Esports que ha presentat el candidat del PP Marcos Sanchis.

El projecte pretén invertir en esport com a mitjà per a generar una millor salut en els ciutadans de Xàtiva. Amb uns índexs de sedentarisme i obesitat molt alts al nostre país, la nova pandèmia del segle XXI juntament amb la COVID ha sigut el sedentarisme. Per això, el projecte elaborat per Pérez, entrenador d’alt rendiment, aposta per la implementació d’un bo per a centres esportius i gimnasos, ja que “per cada euro que s’inverteix en esports estalviem un 300% en sanitat”.

 Segons Octavio Pérez, “L’esport ha de ser una prioritat pública i per això implementarem l’oficina de l’esport perquè qualsevol persona puga vindre a informar-se o fins i tot al fet que li elaborem un pla personalitzat”. En paraules de Marcos Sanchis, “la nostra ciutat necessita una renovació completa després d’aquests anys d’abandó socialista. Amb Octavio en la regidoria d’esports ho aconseguirem”.

Activa’t Xàtiva, que és com es denomina el projecte fet per Pérez, pretén reconfigurar la parcel·la d’esports del consistori. “Volem que Xàtiva siga la ciutat amb l’índex de sedentarisme menor de tota Espanya”.