Marcos Sanchis (PP): “Roger Cerdà no aposta per la creació de riquesa sinó per la pujada d’impostos”

Segons el grup popular, el passat 16 de juny el DOCV publicava una línia de subvenció destinada a la contractació de personal tècnic per a la captació i gestió de fons europeus. El programa pretén actuar sobre tres àmbits: Generar oportunitats laborals vinculades al territori per a les persones titulades, dotar a les entitats locals de recursos humans i coneixements per a participar del finançament dels fons Next Generation, fons competitius en els quals les entitats locals han de competir i és clau disposar d’equips que permeten captar la quantitat més gran de finançament possible, i assessorar el teixit empresarial de pimes locals en la captació de fons europeus.

Escoltem el regidor popular, Marcos Sanchis.

Per al regidor, “una congelació dels impostos amb una inflació que supera el 10%, implica en la pràctica un increment per la pèrdua de poder adquisitiu de les famílies que cada vegada tenen més difícil arribar a fi de mes, raó per la qual des del PP apostem de manera decidida per una rebaixa generalitzada d’impostos”.

Per la seua part, l’equip de govern respon a aquestes acusacions assegurant que, amb aquestes afirmacions, el PP de Xàtiva omet la contestació que se li va donar en el darrer plenari, afegint que no és la primera vegada que ho fa ni serà l’última, ni és l’únic grup polític que acostuma a plantejar aquest tipus d’estratègies.

L’equip de govern recorda que, en l’últim ple, l’alcalde ja va contestar a la pregunta de Marco A. Sanchis. Escoltem l’àudio del ple en el qual es parla d’aquest assumpte: