L’equip de govern assegura haver complit “escrupolosament” la normativa sanitària en tots els actes

El PP de Vallada ha demanat públicament la dimissió de l’alcaldessa de Vallada, M. José Tortosa, i el seu equip de govern al qual acusen de “negligència, ineptitud i irresponsabilitat”.

Les populars acusen l’alcaldessa i al seu equip d’haver aconseguit que “Vallada s’haja convertit en un infectòdrom per la manera en què s’han gestionat les Festes Patronals”. Des del PP asseguren que “la plaça de bous i els actes en ella celebrats han sigut una prova palpable de la irresponsabilitat que ha suposat aquesta nefasta decisió, en la qual a més no ha existit un control real de l’aforament”.

D’altra banda, des del partit popular es queixen de l’opacitat i manca d’informació objectiva i real, més enllà del que qualifiquen de “propaganda manipulada”. En aquest sentit, des del col·lectiu critiquen que l’ajuntament tinga la intenció de treure a concurs-oposició una plaça de periodista en lloc de destinar eixos recursos a millorar el poble.

Davant aquestes acusacions, l’equip de govern s’ha pronunciat a través del perfil oficial de Facebook de l’Ajuntament per deixar clar que, tant la Comissió de Festes com l’ajuntament, “han complit escrupolosament la normativa sanitària en tots els actes de les festes, controlant l’aforament en cada cas, inclosa la plaça de bous”. Pel que respecta a la plaça de periodista municipal, des del consistori expliquen que “no hi ha cap persona contractada per a comunicació fins que es faça el procediment”.