Els Populars xativins, amb motiu de la celebració del dia mundial per l’eliminació de la violència contra les dones, ha recordat el seu ferm compromís de aconseguir que Xàtiva torne a tindre un jutjat Viogen

El PP ha censurat la gestió del govern socialista amb els residus i es remet a les dades del rebut de la taxa del COR, que l’any 2016 era de 66,74 euros, i en el present any 2023 ha aconseguit la quantitat de 96,43 euros. 

Escoltem el portaveu popular, Marcos Sanchis: 

Segons els populars, Xàtiva amb les dades de 2023, que proporciona el COR, és dels municipis que tenen una taxa més alta de tot el consorci, situant-se en la posició número 82 d’un total de 93 municipis. L’any 2016, Xàtiva ocupava el lloc número 11 del rànquing, i amb el pas del temps i l’arribada del PSOE, Xàtiva s’ha col·locat a la cua, i sent un dels municipis que més paga. 

Segons Marcos Sanchis, si analitzem les dades de l’any 2022 de recollida de residus urbans, veurem que el govern del Sr. Cerdà ha sigut un desastre. Xàtiva és dels municipis que més fem porta a abocador, amb el gran cost econòmic que això suposa. Referent al reciclatge Xàtiva se situa a la cua, per davall de la mitjana dels municipis de la comarca. En vidre, paper i plàstic, estem en nivells llunyans dels quals hauríem de tindre, i per això, Marcos Sanchis, ha demanat al Sr. Cerdà, que es prenga de debò la gestió dels residus, pel medi ambient i també per la butxaca. 

Per altra banda, el PP de Xàtiva, amb motiu de la celebració del dia mundial per l’eliminació de la violència contra les dones, ha recordat el seu ferm compromís de aconseguir que Xàtiva torne a tindre un jutjat Viogen. Sentim les paraules de Marcos Sanchis: