El regidor popular ha indicat que el PP va posar en coneixement del síndic de greuges que l’alcalde no ha respost a la petició del seu partit de disposar d’un espai i els mitjans materials necessaris

El portaveu del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha denunciat que l’alcalde Roger Cerdà “emmordassa a l’oposició del PP posant traves i impedint el seu treball al més pur estil bolivarià o castrista”. 

El regidor popular ha indicat que el PP va posar en coneixement del síndic de greuges que l’alcalde no ha respost a la petició del seu partit de disposar d’un espai i els mitjans materials necessaris concordes al nombre de regidors que ara tenen”. 

Segons Marcos Sanchis, “Roger Cerdà se salta al chavista un principi bàsic del reglament orgànic de l’Ajuntament de Xàtiva, i és que els grups municipals disposaran d’un despatx i la infraestructura adequada de mitjans materials i si pot ser de mitjans personals, en funció de la seua proporcionalitat. A més ha afegit que si no ho ha fet és perquè té por al fet que el PP supervise la seua gestió i pose a la llum, per exemple, la pèrdua de subvencions com la de 141.300 euros per a un camp de gespa artificial”. 

Una altra queixa del PP de Xàtiva és que l’alcalde no contesta a les sol·licituds de documentació ni a les peticions d’informació del Grup Popular, per la qual cosa han hagut de recórrer també al síndic de greuges.