La reunió telemàtica va tractar sobre l’estat del projecte de remodelació de la carretera CV-598 que uneix Canals i Montesa

El passat dia 11 de juny, el portaveu del PSOE de Canals, Toni Orea,
va mantindre una reunió per videoconferència amb el Diputat Provincial de Carreteres, Rafa García, i els tècnics del departament per a interessar-se per l’estat del projecte de remodelació de la carretera CV 598, que uneix les poblacions de Canals i Montesa.

Aquest projecte que millorarà les comunicacions de Canals amb Montesa i la connexió amb l’Autovia A-35, suposarà una inversió per part de la Diputació de València de prop de 4 milions d’euros i es millorarà l’asfaltat de la carretera, que en alguns trams es troba molt deteriorat. 

A més, solucionarà els greus problemes de canalització d’aigües pluvials, que a voltes obliga al tancament de la citada carretera, provocant la interrupció del trànsit entre totes dues poblacions de la Costera. 

Segons va informar el Diputat Provincial de Carreteres, el projecte es troba en una fase molt avançada, havent-se de realitzar expropiacions, el que podria retardar l’inici de les obres.