Rafa Simó es desplaça a la Costera i exigeix al costat dels socialistes de Canals la posada en marxa del centre de dia de salut mental infantojuvenil

El portaveu de sanitat del PSPV en les Corts Valencianes, Rafa Simó, ha visitat Canals per a reivindicar la posada en marxa immediata del projecte del centre de dia de salut mental infantojuvenil que la Generalitat no ha recollit en els pressupostos. El diputat ha exigit al president del Consell i al conseller de sanitat “sentit comú”, al mateix temps que ha criticat el vot en contra del PP i VOX a les esmenes presentades pel Grup Socialista en el parlament valencià per a la inclusió en els Pressupostos 2024 del citat centre en la Costera. 

Rafa Simó, en la seua visita a les instal·lacions al costat dels socialistes de Canals, el secretari general de la comarca, Roberto Granero, i el portaveu de l’Executiva de Joventuts Socialistes, Abel Marti, ha demanat al govern de Mazón “que no tire al fem el projecte” i que “s’allunye del sectarisme” donant suport a un projecte en el qual la “inversió és mínima i els beneficis són amplis i per a tota la ciutadania de la comarca”. 

Els socialistes de Canals es van desplaçar fins a les Corts per a buscar l’aliança del PSPV-PSOE en el parlament, el grup del qual va presentar dues esmenes als pressupostos de la Generalitat que van ser rebutjades pels populars. En elles, es buscava recuperar la quantitat de 500.000 € en la qual s’havia valorat l’adequació del centre per a la seua arrancada i s’establia la fixació del centre de salut de Canals com el centre de referència en el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent. 

El líder dels socialistes a Canals en l’oposició, Cristian Juan, ha destacat l’acolliment per part del PSPV-PSOE en les seues reivindicacions per a la localitat i ha manifestat el compromís del seu grup municipal en el suport a l’equip de govern local si es mostren reivindicatius en un servei “destinat a ser pioner en l’àmbit de la salut mental”. Cristian Juan ha recordat que la moció presentada pel seu grup va ser consensuada i secundada per la resta de formacions polítiques, inclòs el PP local, i ha exigit al Consell el compliment d’aquest acord del ple i del compromís amb la població adquirit en l’anterior legislatura.