Es sol·licita un oficial o ajudant en instal·lacions de calefacció, un operari d’impressió de plàstics i un agent professional d’assegurances

El Portal d’Ocupació de l’Ajuntament de Xàtiva ha publicat tres noves ofertes laborals, que corresponen a oficial o ajudant en instal·lacions de calefacció, operari d’impressió de plàstics i agent professional d’assegurances.

Pel que fa al lloc d’oficial o ajudant en instal·lacions de calefacció, l’oferta correspon a una empresa de Xàtiva i les funcions són la instal·lació i el manteniment de xemeneies, estufes, aparells de calefacció i piscines, amb un contracte eventual per circumstàncies de producció, d’un a sis mesos. L’únic requisit és tenir el carnet de conduir.

D’altra banda, també es sol·licita un operari d’impressió de plàstics per a una empresa de Montaverner. Es tracta d’un contracte d’obra o servei, d’un a sis mesos de durada i en el qual es necessita vehicle propi i experiència d’almenys 2 anys en el sector. El tipus de jornada és completa, amb torns de matí o vesprada. Cap la possibilitat d’ampliació de contracte i de passar a fixe.

L’última de les les ofertes, la d’agent professional d’assegurances (APS) correspon a una empresa de Xàtiva i es necessita graduat escolar. Es tracta d’un contracte mercantil amb incentius pactats durant els quatre primers anys, a més de les comissions. L’empresa disposa de 25 oficines en la zona i busca a professionals per substituir als agents que es van jubilant. L’horari és a lliure disposició, i l’àmbit d’actuació és la comarca de la Costera.

A més a més, cal recordar que continuen actives dues ofertes de programador informàtic, a Xàtiva i a Ontinyent. Ambdues ofereixen la possibilitat de conciliació i de teletreball per tal d’organitzar la jornada laboral.

Per a més informació, i la consulta d’altres ofertes, es pot accedir al web xativa.portalemp.com