Més de 400 participants es donaran cita en una prova que serà un bon aperitiu del Campionat d’Espanya

El poliesportiu Les Pereres acollirà demà dissabte la VI edició del campionat internacional de ciclocross “Ciutat de Xàtiva”, que comptarà amb les categories Internacional C2 Elit, sub-23, junior i també cadet i màster. Pel moment hi ha inscrits ja més de 400 participants, entre els quals es troben els actuals campions d’Espanya Felipe Orts, Lucia González i Sara Bonillo (sub-23).

Hui divendres, a les 19:30h, tindrà lloc la presentació oficial de la prova al Centre Cultural de Xàtiva (CCX), amb l’assistència del seleccionador nacional Pascual Momparler i de l’actual campió d’Espanya Felipe Orts (guanyador de les dues últimes edicions), qui ha confirmat que participarà aquest cap de setmana a la carrera. També assistirà el regidor d’Esports Pedro Aldavero i el president i el director Tècnic del Club Bicicletas Sanchis, organitzador de la prova. L’acte estarà presentat pel conegut speaker Juan Mari Guajardo.

La competició s’iniciarà demà dissabte a les 9 del matí amb la prova de cadets i màsters, mentre que a les 11 hores se celebrarà la carrera junior. A les 12h serà el torn de la carrera elit i sub-23 femenina i a les 13h la masculina, amb cerimònies protocol·làries després de cada prova. També de vesprada es disputaran carreres, en aquest cas de la categoria màster (15 i 16 hores).

“Celebrem un any més aquesta prova de ciclocross, que viu la seua sexta edició, i que ja l’any passat va tindre lloc a la pista habilitada al poliesportiu Les Pereres. Xàtiva tornarà a ser la capital d’aquesta modalitat, amb assistència de participants de tot el país i també d’altres punts del món”, ha indicat el regidor d’Esports Pedro Aldavero.