L’objectiu és destinar un mínim de 120.000€ en ajudes de 1.000€ per empresa o autònom i 250€ per treballador

Al darrer plenari celebrat per l’Ajuntament de Canals es va aprovar per unanimitat una moció presentada pel PSPV-PSOE per a implementar ajudes directes a empreses i autònoms amb l’objectiu principal de garantir ocupacions.

Des de Socialistes Canals esperen que aquestes ajudes, juntament amb els 337.381€ del Pla Resistir, siguen útils per a pal·liar les greus conseqüències que la crisi sanitària està causant en els negocis de Canals.

El PSPV-PSOE de Canals informa que va presentar una moció per a la concessió d’ajudes a empreses i autònoms en l’últim plenari celebrat dijous passat. Aquestes, segons indiquen, són fruit de la bateria de propostes que ja van presentar el 21 de març i van estar rebutjades per l’Equip de Govern a l’agost de 2020. An aquest cas, la moció va ser aprovada per unanimitat, fet que va demostrar la responsabilitat del treball en l’oposició. 

En concret, es tracta d’ajudes de 1.000€ per a empreses i autònoms i 250€ per treballador/a, amb un pressupost inicial de 120.000€. 

Ara, segons expliquen els socialistes, és l’equip de govern qui deu treballar ràpid perquè siguen una realitat com més prompte millor.