Es podrà seguir a través de Youtube i la ciutadania pot enviar les preguntes a través d’un correu fins aquesta nit

El plenari municipal de Xàtiva del mes de març es realitzarà, per primera vegada en la història, per videoconferència. L’alcalde, Roger Cerdà, i el secretari municipal seran els únics que acudiran a l’Ajuntament, mentre que la resta de regidors i regidores es connectaran a la cita a través dels seus dispositius electrònics. Aquesta situació ve motivada per l’emergència sanitària provocada pel Covid-19, que ha suposat la instauració d’un Estat d’Alarma que s’ha prorrogat almenys fins el proper 11 d’abril.

El plenari, que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 11 del matí, es podrà seguir també a través del canal oficial de l’Ajuntament de Xàtiva a la plataforma Youtube, i les persones que així ho desitgen podran formular les seues preguntes a través del correu electrònic preguntesplenari@ayto-xativa.es. Per a tal fi caldrà identificar-se a través del nom, el DNI i realitzar la pregunta indicant a quin regidor o regidora va dirigida. El termini per enviar preguntes finalitza aquest mateix divendres a les 12 de la nit.

L’ordre del dia d’aquest plenari contempla l’expedient de contractació d’un préstec a llarg termini per al finançament de les inversions de 2020, l’aprovació de la reversió de Bé Immoble cedit gratuïtament per raons d’interès general, i l’aprovació de la modificació puntual del PGOU relativa a la reordenació d’ajustos a la realitat física de la zona dotacional TD-102 i de parcel·la privada al Sector Messes. A més a més també es donarà compte de les matèries delegades en la Junta de Govern Local.