Els guanyadors aconseguiran el passe al Campionat Nacional de Fit Kid que es celebrarà el pròxim 14 i 15 de maig en Elda

El pròxim diumenge, 3 d’abril, es durà a terme el Campionat Autonòmic de Fid Kid al Pavelló Municipal Ricardo Tormo de Canals. Entre els equips que hi participen destaquen les dues escoles de dansa canalines: Ballart i Fantasi.

Respecte a l’escola Ballart, actuaran un total de 160 alumnes en edats compreses entre els 3 anys fins als 28 anys. Realitzaran 9 coreografies en les categories Baby, Kid, Junior i Adult.

Per la seua banda, l’escola Fantasi ha reunit a 21 solistes i duets els quals competeixen per la plaça al campionat nacional, i també a 8 equips en edats compreses entre els 3 anys i majors de 30 que són el grup Premium, mares i pares dels competidors/es, els quals ballaran 14 coreografies en les modalitats de Fantasía, Fitkid i Jazzfunk.  

Els/les guanyadors/es aconseguiran el passe al Campionat Nacional de Fit Kid que es celebrarà el pròxim 14 i 15 de maig en Elda.

El Fit Kid va nàixer en 1994 en el Palau de Congressos de Barcelona com una competició de Fitness Infantil.

Durant aquests anys han anat evolucionant fins a ser una disciplina artístic-esportiva que combina el millor de la dansa amb demostracions acrobàtiques, de flexibilitat, força, equilibri i potència de salt. Tot això combinat d’una forma equitativa i presentat a manera d’espectacle