A la piscina Municipal Coberta de Benimamet es va disputar el 3r Control Masters

Dissabte passat 12 de Febrer es va celebrar la quarta jornada de la Lliga Benjamí-Aleví corresponent a XL Jocs Esportius en la Piscina Municipal Coberta dels Pereres de Xàtiva. 

Els nadadors de la categoria Aleví van competir en aquesta jornada en les en les proves de 200 m. lliures, i 200 m. esquena. Els benjamins van nadar en les proves de 100 m. papallona i 100 m. braça. En les proves de relleus els benjamins van competir en els 4X50 m. peus papallona.

En aquesta competició de la Lliga de Promeses van participar un total de 183 nadadors de 9 clubs de la província de València.

Pel Club Natació Xàtiva van prendre part els següents nadadors:

Categoria Benjamí: Amaia Llopís, Ainara Sanchis, Bruno Ferri, Manel García, Roger Arnau i David Mico. I a la Categoria Aleví: Rebeca Ferrer, Guillem Siles i Nicolás Alonso.

Els benjamins i alevins de Xátiva segueixen la progressió i en relació amb les classificacions destaquen: Rebeca Ferrer va ser quarta en els 200 m. lliures amb un temps de 2´38”83 i també quarta en els 200 m. esquena amb un crono de

2´59”29

L’equip de relleus benjamí compost per: Manel García, Roger Arnau, Bruno Ferri i David Mico va ser cinquè en els 4X50 m. peus papallona.

Diumenge passat 13 de Febrer es va celebrar el tercer control per als nadadors de la categoria Masters corresponent a la present temporada 2021-2022. Aquesta competició per a màsters es va celebrar en la Piscina Municipal Coberta de Benimamet. En la mateixa van prendre part 150 nadadors pertanyents a 12 clubs de la província de València. 

Pel Club Natació Xàtiva van competir els següents nadadors: Pilar García, Sofía Andrés, Rosa Mora, Carlos Molina, Fede Zuñeda, Artur Ahumada i Iñaki Gandia. 

Els màsters de Xàtiva segueixen la progressió en els seus registres per a la seua participació en el pròxim campionat autonòmic.

Dissabte que ve  19 i el diumenge 20 la Piscina Municipal Coberta dels Pereres acollirà la quarta jornada de la lliga infantil i de la lliga júnior-absoluts.