Nadia García va aconseguir la mínima nacional per als Campionats d’Espanya Junior d’hivern

El passat cap de setmana els dies 19 i 20 de Novembre, es va celebrar en la Piscina Municipal Coberta la Salera de 50 m. de Castelló el III Trofeu Federació 226 ERS. En aquesta ocasió la pileta es va canviar a 25 m per a competició i 25 m. per a calfament.

En aquesta edició del trofeu van participar un total de 287 nadadors de 23 clubs de la FNCV. 

En aquest trofeu es competeix en la modalitat de categoria absoluta i per a poder participar cal tindre acreditades les mínimes establides.

Pel Club Natació Xàtiva van participar: 

Categoria Infantil: Andrea Soriano i Paola Andani

Categoria Júnior: Nadia García, Guillem Casenoves

Categoria Absoluta: Carme Benito i Adam García.

Els nadadors de Xàtiva van aconseguir classificar-se entre els quinze primers llocs i han aconseguit bons registres. Entre aquests destaquen:

Nadia García en la prova de 100 m. lliures va fer un temps de 59”66 que suposen la mínima nacional per als Campionats d’Espanya Júnior d’Hivern, sent a més la primera nadadora del club a baixar del minut en l’hectòmetre de crol. Així mateix Nadia García millore els seus temps en els 50 m. lliures.

Andrea Soriano en els 100 m. lliures amb 1´02”90 millorara el seu registre personal. Així mateix millora les seues marques en els 100 i 50 m. esquena i també en els 50 m. lliures.

Adam Rodríguez amb un temps de 26”17 millora el seu temps en els 50 m. papallona. 

En la prova de relleus 4X50 m. lliures l’equip format per Andrea Soriano, Carme Benito, Nadia García i Paola Andani, van quedar en la novena posició amb un crono de 1´56”86.

La pròxima competició en al fet que participara el Club Natació Xàtiva, serà el dissabte 26 de Novembre en la 1a Jornada de la Lliga Pre-benjamí, que se celebrarà a Gandia.