Marcos Sanchis: “El govern PSOE-C’S no aporta solucions als desafiaments de mobilitat a Xàtiva”

El Partit Popular de Xàtiva lamenta una nova pèrdua d’una subvenció per part del govern PSOE-C’S. En el present suposat ens trobem davant una pèrdua de 140.000 euros destinada a l’adquisició del Bus urbà.

Segons argumenten des del grup popular, l’equip de govern va rebre una ajuda de la Generalitat Valenciana convocada per al foment de la mobilitat urbana sostenible el passat 18 de maig de 2018, amb l’objectiu d’adquirir un autobús de baixes emissions contaminants. En la present setmana el grup municipal popular ha conegut que la Generalitat ha resolt revocar la subvenció. 

En un escrit que ha tingut entrada en el registre de l’ajuntament de Xàtiva el 17 de setembre el Director General d’Administració Local resol revocar la subvenció de 140.000 euros per a l’adquisició del Bus de baixes emissions. Les causes de la revocació són l’incompliment dels requisits del seu atorgament i no adquirir un autobús elèctric o hibride, sinó de gasoil, la qual cosa és considerat per la Generalitat valenciana, com una modificació substancial de l’objecte de la subvenció i que això comporta la pèrdua dels 140.000 euros concedits.

Per al regidor del grup municipal popular Marcos Sanchis “això és una mostra més de la mala gestió de l’equip de govern; estem en la setmana de la mobilitat, a Xàtiva la setmana de la immobilitat; i des del govern només ens arriben notícies d’una pèrdua de 140.000 euros per al bus urbà.”