Marcos Sanchis: “És lògic que si el comerç tanca a les 18 h, l’ORA finalitze també a les 18.00 h”

El Partit Popular ha sol·licitat que es reduïsca l’horari de l’ORA a la Ciutat de Xàtiva, vistes les circumstàncies en la qual es troba el comerç local d’acord amb les restriccions imposades per la resolució de la conselleria de Sanitat publicada en el DOGV el passat 20 de gener de 2021 i que obliga al tancament dels comerços a les 18.00 h.

Dilluns passat 18 de gener de 2021, la portaveu popular María José Pla, va demanar la reducció de l’estacionament ORA, vist que Xàtiva estava perimetrada, i que semblava que les restriccions anaven a continuar. A aquesta petició l’alcalde va comentar que anava a estudiar-lo. Hui les restriccions imposades al comerç de Xàtiva són més dures, per la imposició del tancament de bars i restaurants i la resta de comerços tanque a les 18.00 h. Mesura que s’estendrà com a mínim durant catorze dies naturals.

Per aquesta raó i vist que la regulació de l’estacionament de l’ORA continua vigent a la ciutat, el regidor popular Marcos Sanchis ha traslladat que “el lògic és que l’ORA finalitze a les 18.00 h, fent-ho coincidir amb el tancament dels comerços; és una manera de no gravar als ciutadans de la nostra ciutat, per això li hem demanat a l’alcalde per registre d’entrada que tinga en compte aquesta aportació del nostre grup i que restringisca el servei de l’ORA”.