El Canals vol confirmar la seua bona dinàmica a Alberic

El cap de setmana de futbol l’obri demà a les 16h la UD Canals que visita l’Alberic. Els de Sergio Blasco volen confirmar el canvi de dinàmica després de dos valuosos empats i una victoria la passada setmana. Per aquesta jornada no podran comptar amb Sergio, que es troba sancionat. Els de la Ribera amb una temporada irregular són dècims a tres punts de l’octava posició. Els Canals en el cas de sumar els 3 punts s’aproparia molt a la zona mitjana de la classificació per intentar estar als 8 primers al final de la temporada.

El diumenge a les 17h es jugara el partidàs de la jornada. L’Olímpic rebrà a la Murta a l’Ontinyent 1931, el líder invicte de la lliga. Els de la Vall van empatar davant el cuer la passada jornada i l’Olímpic va perdre a Tavernes. Xavi Candel no podrà comptar per sanció amb Aquino i tampoc amb Corbalán per motius laborals. Per la seua part Rafa Quilis es troba sancionat i no podrà ser de la partida dels de Roberto Bas.

L’Olímpic necessita la victòria per evitar perdre més llocs a la classificació i intentar recuperar els llocs de privilegi i l’Ontinyent no vol perdre més matalàs amb l’olleria que és el segon classificat. Al partit de la primera volta els blan-i-negres es van emportar el duel per 1-0.

Davant la gran rellevància del partit el CD Olímpic ha declarat dia del club. Els socis podran adquirir la seua entrada a un preu de 5 euros. Els no socis podran comprar les entrades a un preu de 15 euros en tribuna i 10 euros en general. Hui divendres hi ha venda anticipada en les taquilles del camp Murta de 18 a 20 h. Els menors de 18 anys tenen l’accés al camp de forma gratuïta.