Qualsevol resident a La Costera o La Canal de Navarrés pot fer ús del servei telefonant a 674 34 86 88 o per mail a nsanchis@pactecosteracanal.com

El Pacte Costera-Canal manté el servei d’assessorament laboral dirigit a totes aquelles persones que necessiten ser ateses en matèria d’ocupació.

La finalitat d’aquestes tutories personalitzades es basa a facilitar informació sobre els recursos disponibles per a trobar una ocupació afí amb la seua formació i experiència. La nova situació del mercat laboral mostra un important descens en les ofertes publicades, però també una sèrie d’oportunitats en sectors essencials que poden ser d’interés per a persones que es troben en situació de desocupació.

Per a completar la informació prestada i continuar oferint serveis durant aquest període de quarantena, diàriament s’elaboren vídeo tutorials i publicacions, amb diferents recursos informatius relacionats amb la formació, l’autoocupació i tota aquella informació que es genera amb l’estat d’alarma decretat.

Cal recordar que aquest projecte està subvencionat per Labora, emmarcat en les ajudes EMPACE 2019 destinades a fomentar els Acords Territorials en matèria d’Ocupació i Desenvolupament Local a la Comunitat Valenciana.