El primer d’ells va tindre lloc la passada setmana en el Centre de Formació Professional La Costera de Xàtiva

Des de la Mancomunitat La Costera-Canal informen que el Pacte Territorial ha iniciat el seu full de ruta previst per tal d’impartir diversos tallers en els centres de formació reglada del nostre territori a través de la denominada Escola Comarcal per l’Ocupació. 

El primer d’ells va tindre lloc la passada setmana en el Centre Integrat Públic de Formació Professional La Costera de Xàtiva, on personal tècnic especialitzat en orientació laboral, va estar a les aules de laboratori clínic i biomèdica. Aquestes sessions tenen com a finalitat oferir, als estudiants dels últims cursos, els mecanismes i eines que facilitaran la seua cerca de treball, una vegada finalitzats els seus estudis. 

Al llarg de les pròximes setmanes, es realitzaran diferents jornades informatives en tots els centres educatius dels municipis que conformen el Pacte. També es portarà a terme una segona línia d’actuació amb tres tipus de tallers més específics, gestionats juntament amb els Ajuntaments i dirigits a tota la població, amb un contingut que versarà sobre les opcions que proporcionen actualment les noves tecnologies, per a la cerca d’ocupació.