La jornada, que serà inaugurada pel president del Pacte, José Luis Gijón, tindrà lloc el 22 de març i s’estendrà des de les 10 fins a les 12.30 hores

El Pacte per l’ocupació Costera-Canal, en col·laboració amb la Casa de les Dones, han organitzat una jornada d’empoderament laboral que es durà a terme el pròxim 22 de març en la seu de la Mancomunitat de Municipis. 

La jornada, que serà inaugurada pel president del Pacte, José Luis Gijón, s’estendrà des de les 10 h fins a les 12.30 h, i té com a objectiu proporcionar un espai de reflexió i aprenentatge sobre les competències necessàries per al desenvolupament professional de les dones. 

L’esdeveniment constarà d’una xarrada sobre aptituds i motivació, seguida d’una taula redona en la qual destacades dones compartiran les seues experiències personals i professionals, especialment aquelles que han travessat processos significatius de canvi en les seues vides laborals. Aquest esdeveniment representa una oportunitat única per a totes aquelles persones interessades a enfortir les seues habilitats professionals, així com per als qui busquen inspiració a través del testimoniatge de dones que han superat desafiaments i transformat les seues vides laborals. Escoltem el president de la Mancomunitat la Costera-Canal, José Luis Gijón: 

La clausura de l’acte anirà a càrrec d’Amor Amorós, regidora de l’Ajuntament de Xàtiva i, per a assistir, és necessari realitzar una inscripció prèvia telefonant o enviant un WhatsApp al telèfon 674 348 792. 

Cal recordar que aquest projecte està emmarcat en les ajudes EMPACE 2023 subvencionat per Labora Servici Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social dins del programa Avalem Territori.