La formació comptarà amb la presència de nou dones empresàries d’ambdues comarques

Amb motiu del Dia de la Dona Emprenedora, el Pacte Territorial commemorarà la vesprada del dijous 18 de novembre a les 18 h en el saló de plens de la Mancomunitat la Costera-Canal, la I Jornada de la Dona Emprenedora. Aquest esdeveniment està dirigit al públic en general i a les dones amb interés en l’emprenedoria en particular.

La jornada té com a objectiu empoderar el potencial de les dones i fomentar la cultura emprenedora, així com la motivació i acompanyament necessari per a aconseguir-ho.

L’apertura de la xarrada serà a càrrec de la presidenta del Pacte M. José Tortosa i comptarà amb els testimonis de nou dones empresàries del nostre territori; Teresa Antón de Miss Tattoo; Pilar Cuenca de les Floretes; Alicia Herrero d’ Institut Dansa Educocreativa i Social; Merxe López de The Making of Club; Sandra Moscardó de Moscardó Golocash; María Sancristóbal de Onok Lighting ; Elisa Sanz de Expenduria núm. 1, Susana Solá de dissenys Susana Solá i Rosana Tomás de Mel de Romer.

A causa de les mesures de seguretat i higiene, la inscripció prèvia serà obligatòria enviant un correu electrònic a info@pactecosteracanal.com  o telefonant al 674348688.

“Amb la celebració d’aquesta jornada volem fer valdre el paper de les dones de les nostres comarques en el món empresarial” ha manifestat la presidenta del Pacte M. José Tortosa. 

Cal recordar que aquest projecte està emmarcat en les ajudes EMPACE 2021 de Labora, destinades a fomentar els Acords Territorials en matèria d’Ocupació i Desenvolupament Local a la Comunitat Valenciana. El Consell està compost per les Mancomunitats de La Costera-Canal i La Canal de Navarrés, i associacions empresarials com Adexa i Xàcex, i Associem Canals, així com els principals sindicats del territori, CCOO i UGT.