El vicepresident de la Mancomunitat La Costera-Canal, Roberto Granero, i la presidenta de la Mancomunitat de La Canal de Navarrés, Carolina Mas, es van encarregar de la inauguració

L’Ecomuseu de Bicorp va acollir el dimarts passat la II Jornada de la Dona Emprenedora, en la qual, dones empresàries de les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés, van comptar la seua experiència al públic assistent explicant el seu paper en la presa de decisió a l’hora de crear la seua pròpia empresa. 

El vicepresident de la Mancomunitat La Costera-Canal, Roberto Granero, i la presidenta de la Mancomunitat de La Canal de Navarrés, Carolina Mas, es van encarregar de la inauguració. Tots dos van valorar el paper de la dona emprenedora en el medi rural, i el benefici que suposa en el teixit empresarial del territori. 

En concret, es va comptar amb els testimoniatges de quatre dones empresàries que han emprés el seu negoci en aquest últim any amb l’assessorament del Pacte, bé empreses de recent creació o que han ampliat el seu model de negoci per a adaptar-se al mercat. 

Des que el Pacte va crear el servei d’assessorament empresarial, s’han atés un total de 42 dones, amb edats compreses entre els 30 i els 45 anys. D’aquestes, el 36% han portat a terme el seu projecte donant-se d’alta com a persones autònomes. La majoria d’elles en el sector serveis. 

Aquesta actuació forma part del projecte experimental “Treballem a La Costera- Canal” subvencionat per Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social dins del programa “Avalem Territori”.