L’acte està dirigit al públic en general i a les dones amb interés en l’emprenedoria en particular

El Pacte Costera-Canal ha organitzat, per segon any consecutiu i amb motiu del Dia de la Dona Emprenedora, un esdeveniment per a commemorar el paper de les dones emprenedores en el territori. 

La II Jornada de la Dona Emprenedora tindrà lloc el pròxim 15 de novembre en L’Ecomuseu de Bicorp i té com a objectiu fomentar la cultura emprenedora, així com la motivació i acompanyament necessari per a aconseguir-ho. 

La jornada, que obrirà la presidenta del Pacte, M. José Tortosa, començarà a les 17 hores, amb una taula de dones que comptaran les seues experiències al públic present, amb la finalitat de motivar i donar el seu suport a altres dones que s’estan iniciant o tinguen dubtes sobre l’inici dels seus respectius projectes emprenedors. 

Es comptarà amb els testimoniatges de sis dones empresàries del nostre territori que han emprés el seu negoci en els últims dos anys i que s’han beneficiat de l’assessorament, acompanyament i tutorització dels tècnics del departament d’empresa del Pacte. Es tracta de Carolina Gascón de “Thetomahaw”; Yolanda Requena de “Casa de la Llum”; Francisca Lluch de “Fanny Imatge i Solucions Capil·lars”; Luisa Rodríguez de “Bistro Ca’Octavio”; Laura Lagardera de “El Terrenet” i Yadia Iglesias de “La Llepolia”. 

Segons ha manifestat la presidenta del Pacte, M. José Tortosa, “amb la celebració d’aquesta segona jornada volem valorar el paper de les dones d’ambdues comarques”. 

Aquesta actuació forma part del projecte experimental “Treballem a la Costera- Canal” subvencionat per Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social dins del programa Avalem Territori.