Els xativins es veuen sorpresos pel cuer en un dia per a oblidar

El CD Olímpic va patir ahir una dura derrota en mans del Novelda CF per 2-0. Com reconeixia en la prèvia l’entrenador de l’Olímpic, podia ser un “partit trampa” per a l’equip xativí i així va acabar sent.

El partit va començar amb un Olímpic molt gelat al qual li va costar molt agafar ritme. Açò ho van aprofitar els locals per a avançar-se en el marcador amb un gol de l’exjugador del CD Olímpic Alejandro Belda. Els alacantins, molt necessitats de punts, van agafar moral amb el marcador a favor i van seguir pressionant en el primer temps fins a aconseguir ampliar la seua renda amb una diana de Joseto.

En el segon temps, l’Olímpic va reaccionar, però no va tenir la frescor demostrada els anteriors partits i quasi no va posar el perill al porter rival. Ni els titulars ni els jugadors de refresc van inquietar massa a la defensa del Novelda i el pas dels minuts va anar donant tranquil·litat als locals.

A la fi, el Novelda va aconseguir el seu primer triomf de la temporada i l’Olímpic va veure frenada la seua bona dinàmica de resultats des de la tornada a la competició davant el rival que menys ho esperava.

El millor de l’acumulació de partits d’aquest mes de febrer és que l’Olímpic es pot refer de la derrota el pròxim diumenge al Camp Murta. Per això deurà preparar-se a consciència per a imposar-se a un Biengànim que suma tres punts més que els xativins, curiosament, aconseguits ahir com a locals al Camp Murta davant el Crevillent.