El servei contempla dues línies i cinc trajectes

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha informat els municipis implicats en el nou servei de transport públic per carretera La Font de la Figuera-Xàtiva- Llutxent, que dilluns que ve, dia 3 de juliol, entra en funcionament després del “contracte d’emergència” subscrit i que ha sigut adjudicat a l’empresa Chambitos SL, per 307.203 euros. 

El servei contempla dues línies i cinc trajectes. Els de la Línia 1 La Font de la Figuera a Xàtiva són: La Font de la Figuera-Xàtiva; La Font de la Figuera Moixent i la Llosa de Ranes-Xàtiva. La Línia 2, Llutxent- Xàtiva, inclou els trajectes Benicolet-Xàtiva i Pinet-Xàtiva. Tots ells tenen la seua parada final i eixida l’Hospital Lluís Alcanyís. 

Des de la Font de la Figuera hi haurà quatre viatges a Xàtiva, dos al matí i dos a la vesprada, de dilluns a divendres, i tres de tornada, un d’ells a la vesprada. Els caps de setmana i festius només hi haurà un viatge d’anada a Moixent al matí i un altre de tornada a migdia. Vallada o Montesa tindran un sol viatge d’anada i un altre de tornada, i Moixent tindrà dos viatges d’anada i altres dues de tornada a Xàtiva. La Llosa de Ranes tindrà tres viatges. 

La línia 2 passa per Llutxent, Quatretonda i Genovés fins a Xàtiva. Un dels trajectes ix des de Benicolet, de dilluns a divendres, amb un sol viatge d’anada i un altre de tornada des de l’Hospital de Xàtiva. L’altre trajecte eixirà des de Pinet, passant per Llutxent, i volta des de l’Hospital de Xàtiva.