L’actor xativí Ramon Ródenas, està nominat a millor actor de repartiment per la seua actuació en l’obra “Bruno, el musical que lo cambió todo” de la companyia Off Teatre

Imatge de trencadisproduccions.com

El musical “Viatge a Oz” de la productora Trencadís és finalista en dues categories dels Premis del Teatre Musical: Millor Musical Infantil i Interpretació Masculina Destacada de l’actor Arturo Sebastià. 

Trencadís, la companyia teatral de la qual és productor i director Josep Tomàs, veí de Lloc Nou d’en Fenollet, està un any més entre les candidates als Premis del Teatre Musical. Aquesta vesprada mateix, tindrà lloc la 15a gala dels Premis del Teatro Musical, al Teatre Coliseum de la Gran Via de Madrid, on es donaran a conéixer els guanyadors de la present edició. 

Trencadís Produccions, creadora de diversos musicals d’èxit com Aladín, un musical genial, Pinotxo, un musical d’e aventuras o Alicia en el musical de les maravillas, ha aconseguit, a banda d’aquestes dues nominacions, una candidatura als Premis Max i una nominació als Premis Broadway Word Spain. 

Els Premis del Públic Broadway World Spain, són uns guardons que atorga el públic mitjançant una votació per internet. 

Aquest mes de juny ha començat la primera ronda de votacions, en la qual tots els lectors de Broadway World Spain podran triar als seus favorits entre la llista de candidats. De la primera llista eixiran els finalistes de cada categoria, i al juliol serà la segona i definitiva ronda que donarà a conéixer als guanyadors. 

Per a poder votar i conéixer en quina posició estan els nominats, cal entrar en la web www.broadwayworld.com/spain 

En aquests moments, en la categoria de millor musical familiar, Viatge a Oz es troba en tercera posició, amb un 12% dels vots emesos, per darrere de La Bella y la Bestia, de Candileja Producciones, amb un 16%, i Los sueños de Elsa, tributo a Frozen, de Datasa Produciones, amb un 15%. 

D’altra banda, l’actor xativí Ramon Ródenas, està nominat a millor actor de repartiment per la seua actuació en l’obra “Bruno, el musical que lo cambió todo” de la companyia Off Teatre.