L’Alcúdia de Crespins visita a una Unió Benetússer – Favara ‘B’ que arrossega una mala dinàmica

Refugi a casa

L’inici de lliga dels de Pepín no ha sigut el desitjat, és una realitat. No conéixer la victòria és dur, i més quan saps que tens equip per a més. Moltes vegades el futbol és així, i les coses només poden començar a canviar amb una victòria, i si és a casa, millor.

Aquest dissabte a les 17:30 reben a l’Alcàsser, un equip sempre perillós, i que arriba en una dinàmica totalment oposada, perquè no coneixen la derrota. Els de la costera tenen un compte pendent. Nou gols en contra en quatre jornades els estan privant de poder puntuar, ja que tan sols han vist porteria en tres ocasions. 

La bona notícia és que els visitants fa dues setmanes que no aconsegueixen emportar-se els tres punts, i que el Municipal de Moixent encara és a temps de ser de nou la fortalesa dels guerrers.

El moment és ara

Dos equips que no travessen el seu millor moment esportiu s’enfronten aquest cap de setmana. Tots dos compten amb plantilles molt joves, i que tal vegada juguen millor del que dicten els resultats.

Alcúdia i Benetússer es mesuren en un partit amb aires de final. Això és pel fet que cap dels dos sap el que és la victòria, i malgrat l’alçada de la temporada, el nerviosisme comença a imperar en tots dos equips.

Quant als nostres, la pólvora sembla estar banyada, ja que tan sols han sigut capaços de perforar la porteria rival en dues ocasions. 

Esperem que els xics d’Alberto Talón tornen a ser fidels al seu estil, i tornen a donar-nos vesprades d’alegria com ens tenen acostumats. Com sempre diem, ningú va dir que fora fàcil.