Es repeteix iniciativa per a la comunió entre equip i afició

Diumenge a les 17:00h el CD Olímpic rep la visita del filial groguet, el Villarreal CF C. Els de Berna Ballester necessiten sumar els tres punts a casa, seria un pas important per a la salvació. Després de la derrota del passat cap de setmana el CD Olímpic vol refer-se davant un equip sempre complicat. Per la seua part el Villarreal té poc en joc tot i que a falta de 8 jornades, està a 10 punts del play-off I a 7 del descens.

L’Olímpic arriba quasi amb tots els efectius al cent per cent. El capità Fran Giménez torna després de complir la sanció per acumulació de targetes. Joan ja entrena amb normalitat amb el grup després de superar els seus problemes físics i Juanjo és l’únic jugador que podria pedres el partit per problemes musculars. Amb tots els jugadors pràcticament disponibles, de segur que vegem canvis respecte a l’últim 11, Berna Ballester i el seu cos tècnic buscaran la fórmula que porte l’equip cap a la Victòria.

El Villarreal sempre és un equip complicat, tot i que aquesta temporada pareix que no té el potencial d’anys anteriors. Tot i això és un equip molt perillós ofensivament i a la parcel·la defensiva compta amb bons jugadors. Per aquest partit no podran comptar amb un dels seus màxims golejadors, Jonathan Arriba que complís el segon partit de sanció.

Partit molt important per a l’Olímpic, ja que la salvació passa per guanyar a la Murta amb la seua gent, per això des de la directiva s’ha optat per repetir iniciativa per tal de tindre el Major suport a la Murta possible. Tots els socis puguen vindre amb un acompanyat que tindrà accés de forma gratuïta al partit. Els pares dels jugadors de l’Acadèmia CD Olímpic també podran accedir de forma gratuïta i a més a més tots els joves menors de 24 veïns de Xàtiva o de les poblacions veïnes podran veure el partit de forma gratuïta sempre que ho acrediten amb el DNI.